Dental & Mental Healthcare

Omschrijving Dental & Mental Healthcare

Yvonne van Dam is sinds 1994 werkzaam geweest in meerdere praktijken. Na haar HBO-opleiding management in de zorg en dienstverlening is zij naast mondhygieniste tevens praktijkmanager geweest. De kriebels om zelf weer achter de stoel te kruipen kwamen terug. Daarom is zij per 1 juli 2012 van start gegaan als zelfstandig gevestigd mondhygieniste te Houten. Voor haar praktijk heeft zij gekozen voor de DSA 2000L behandelunit.

Yvonne van Dam: "In de laatste 20 jaar heb ik veel ervaring opgedaan over de betrouwbaarheid van DSA units en de service van Dental International. Ik ben er al vanaf het prille begin bekend mee. Toen ik besloot mijn eigen praktijk te starten, was de keuze daarom snel gemaakt. Weliswaar was de apparatuur iets duurder dan begroot maar het vertrouwen in de units en de lage onderhoudskosten waren voor mij doorslaggevend. De extra uitgave werd overigens gecompenseerd door de besparing op het leidingwerk en de minimale verbouwing van de ruimte."

Meer weten? Ook van plan om een tandartspraktijk in te richten? En vraagt u zich af wat Dental International voor u kan betekenen? Bezoek showroom Neem contact op

Naast 'Dental & Mental Healthcare' meer referenties weergeven

  1. Referentie: drs. R. Steendelaar Kliniek voor Mondzorg Schouwstede Kliniek voor Mondzorg Schouwstede vormt samen met Jeugdtandteam &..
  2. Referentie: Rutger Hazebroek Dentiq Tandartsen Tandarts Rutger Hazebroek is in 2003 afgestudeerd aan het Academi..
Meer referenties?

Bekijk de complete lijst voor een
referentie bij u in de buurt.

Meer referenties?
  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?