Dentiq Tandartsen

Omschrijving Dentiq Tandartsen

Tandarts Rutger Hazebroek is in 2003 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Zijn tandheelkundig interessegebied omvat de restauratieve en esthetische tandheelkunde en de implantologie. Voor de inrichting van zijn nieuwe praktijk werd gekozen voor het DSA 3500TT zweepsysteem. Het resultaat mag er zijn. Twee bijzonder fraai ingerichte praktijken in Maarssen en Eemness met in totaal 4 behandelkamers.

Drs. Rutger Hazebroek: “ ‘Less is more’ vormgeving is voor mij belangrijk, onze nieuw ingerichte praktijk moest een strakke moderne uitstraling krijgen, gladde oppervlakken, zonder spittoon en eenvoudig te reinigen. Het nieuwe 3500 zweepsysteem kwam er voor ons als beste uit. Pas in tweede instantie werd duidelijk dat leidingen overbodig waren omdat we alleen maar stopcontacten nodig hadden wat voor vier kamers een leuke besparing met zich meebracht."

Meer weten? Ook van plan om een tandartspraktijk in te richten? En vraagt u zich af wat Dental International voor u kan betekenen? Bezoek showroom Neem contact op

Naast 'Dentiq Tandartsen' meer referenties weergeven

  1. Referentie: Drs. M.J. Hoogveld Tandartsenpraktijk Leidsche Rijn De in 2002 opgerichte Tandartsenpraktijk Leidsche Rijn heeft de a..
  2. Referentie: Yvonne van Dam Dental & Mental Healthcare Yvonne van Dam is sinds 1994 werkzaam geweest in meerdere praktij..
Meer referenties?

Bekijk de complete lijst voor een
referentie bij u in de buurt.

Meer referenties?
  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?