Tandartsenpraktijk Leidsche Rijn

Omschrijving Tandartsenpraktijk Leidsche Rijn

De in 2002 opgerichte Tandartsenpraktijk Leidsche Rijn heeft de afgelopen 11 jaar een tevreden klantenkring opgebouwd. Toen hun locatie niet meer voldeed besloten zij in 2011 een nieuwe locatie te zoeken.

Het resultaat is een ruime en moderne praktijk ingericht met DSA behandelunits. In de vier behandelkamers wordt gewerkt met twee DSA 3500TT units en twee verrijdbare 2500 units.

Drs. M.J. Hoogveld: “Dankzij de DSA behandelunits zijn onze kamers niet afhankelijk van een gedeelde compressor en functioneren ze volledig stand alone. Deze bedrijfszekerheid speelde een belangrijke rol bij de keuze voor DSA. Daarbij werd onze verhuizing een stuk eenvoudiger. Het leidingwerk, wat normaal gesproken veel tijd in beslag neemt, was niet meer nodig en dat leverde een mooie besparing op”.

Meer weten? Ook van plan om een tandartspraktijk in te richten? En vraagt u zich af wat Dental International voor u kan betekenen? Bezoek showroom Neem contact op

Naast 'Tandartsenpraktijk Leidsche Rijn' meer referenties weergeven

  1. Referentie: Rutger Hazebroek Dentiq Tandartsen Tandarts Rutger Hazebroek is in 2003 afgestudeerd aan het Academi..
  2. Referentie: drs. R. Steendelaar Kliniek voor Mondzorg Schouwstede Kliniek voor Mondzorg Schouwstede vormt samen met Jeugdtandteam &..
Meer referenties?

Bekijk de complete lijst voor een
referentie bij u in de buurt.

Meer referenties?
  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?