SafeWater

Totaaloplossing voor veiligwater in uw praktijk

SafeWater

Totaaloplossing voor waterkwaliteit

Dental International is continu bezig de kwaliteit en veiligheid van de Dental Stand Alone-units verder te verbeteren. Waterveiligheid speelt daarin een belangrijke rol. Dankzij het unieke gesloten systeem heeft u de volledige regie over de waterkwaliteit.

Het waterkwaliteitsconcept van Dental International biedt u een totaaloplossing voor waterveiligheid. Het concept bestaat uit het innovatieve filter voor dagelijkse zekerheid, de controle en het beheer volgens de WIP-richtlijn door een geaccrediteerd testbureau en de eenmalige dieptereiniging van uw Dental Stand Alone-unit. Met toevoeging van het DSA Waterfilter aan het waterkwaliteitsconcept brengen we hygiëne en legionellapreventie in uw tandartspraktijk op absoluut topniveau. U bent bovendien af van de dagelijkse toediening van chemicaliën aan het water.

 

 

De drie basiselementen voor een waterdicht veiligheidssysteem

DSA Waterfilter

Dental International heeft in samenwerking met de Nederlandse specialist in legionellapreventie een innovatief waterfilter ontwikkeld. Het DSA Waterfilter zuivert het water in uw Dental Stand Alone-unit en voorkomt de groei van bacteriën en biofilm. Het filter kan heel eenvoudig aangebracht worden; het vervangt de bestaande dop van de watertank. Het DSA Waterfilter zorgt ervoor dat u uitsluitend en altijd met bacterie- en legionellavrij water werkt. Dental International garandeert een jaar lang bacteriologisch betrouwbaar water.

DSA WaterfilterDSA Waterfilter tank

Controle en beheer

Volgens de WIP-richtlijn bent u verplicht tweemaal per jaar een meting te verrichten op waterkwaliteit. Die meetresultaten moet u overleggen aan de Inspectie. Het waterkwaliteitsconcept van Dental International biedt de mogelijkheid die tests te laten verrichten door een geaccrediteerd testbureau. Dat biedt u zekerheid over waterkwaliteit én beoordeling – geen gevaar op besmetting van de monsters tijdens tests en verzending.

Complete dieptereiniging

Het DSA Waterfilter biedt een jaar lang garantie op bacteriologisch betrouwbaar water. Bij het plaatsen van het filter wordt uw Dental Stand Alone-unit eenmalig volledig gereinigd en gedesinfecteerd. Alle sporen en voedingsbronnen (biofilm) van bacteriën worden dan diepgaand verwijderd. Dankzij het DSA Waterfilter blijft u vervolgens gevrijwaard van besmetting en kunt u altijd vertrouwen op de waterveiligheid en -kwaliteit.

Neem voor meer informatie of om uw DSA Waterfilter te bestellen, contact met ons op: 030-60 36 324

Meer weten? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.
Bel 030 - 60 36 324
Bezoek showroom Neem contact op
  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?