Sting stoelen

Beschrijving

Sting stoelen: het nieuwe zitten

Sting stoelen bieden maximaal comfort dankzij hun "saddle seat" en zijn qua vormgeving en kleurvariatie uitstekend te combineren met alle behandelstoelen.

"Saddle seat"

Deze zogenaamde "saddle seat" bevordert een optimale zithouding en geeft maximale ondersteuning bij het zitten. Door de zadel gevormde zitting wordt uw lichaamsgewicht automatisch meer gelijkmatig verdeeld, waardoor een natuurlijke en evenwichtige zithouding wordt bereikt. De wijdere houding die wordt aangenomen zorgt ervoor dat uw bovenbenen uit elkaar en naar beneden worden gehouden. Waardoor een meer natuurlijke werkhouding wordt bereikt. De knieën zijn van nature lager gepositioneerd dan de heupen en uw voeten op de vloer rusten aan beide zijden van het lichaam. Hierdoor kunnen de onderrug en het bovenlichaam een onspannen houding aannemen.

Verschillende uitvoeringen

De sting behandelstoel is licht van gewicht, comfortabel en leverbaar met of zonder rugleuning. De sting heeft een één hendel bediening voor alle instellingen en is voorzien van naadloze bekleding. Hierdoor is de sting gemakkelijk schoon te houden.

De juiste stoel voor u

Een goede werkhouding wordt voor een groot deel bepaald door de juiste stoel of kruk. Werkt u in een statische houding of meer dynamisch? Werkt u in een hoge zitpositie of juist erg laag? Het zijn slechts enkele factoren die een rol spelen. Vraagt u zich af wat voor u de juiste keuze is? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en ervaar zelf welke stoel het beste bij u past.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Sting stoelen

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?