Sting tandartsstoelen

Beschrijving

Sting tandartsstoelen: het nieuwe zitten

Sting tandartsstoelen bieden maximaal zitcomfort dankzij hun "saddle seat" en zijn qua vormgeving en kleurvariatie perfect te combineren met onze Sting behandelstoelen. De tandartsstoelen zijn ook te combineren met andere behandelstoelen.

"Saddle seat"

Deze zogenaamde "saddle seat" tandartsstoel bevordert een optimale zithouding en geeft maximale ondersteuning bij het zitten. Door de zadelvormige zitting van de Sting tandartsstoel neemt u een wijdere houding aan, waardoor uw onderrug en bovenlichaam ontspannen. Uw stoel verdeelt uw lichaamsgewicht gelijkmatig en geeft u een natuurlijke en evenwichtige zithouding.

Verschillende uitvoeringen

De Sting tandartsstoel is licht van gewicht, comfortabel en leverbaar met of zonder rugleuning. De Sting heeft een bediening van één hendel voor alle instellingen en is voorzien van naadloze bekleding, waardoor de tandartsstoel gemakkelijk schoon is te houden.

De juiste stoel voor u

De tandartsstoel of kruk bepaalt voor een groot deel of u de juiste werkhouding aanneemt. Werkt u in een statische houding of meer dynamisch? Werkt u in een hoge zitpositie of juist erg laag? Het zijn slechts enkele factoren die een rol spelen. Vraagt u zich af wat voor u de juiste keuze is? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en ervaar zelf of de Sting tandartsstoel bij u past. U kunt ook een van onze andere tandartsstoelen uitproberen.

Volledige praktijkinrichting van Dental International

Naast Sting tandartsstoelen bieden we u onder andere DSA waterfilters, DSA behandelunits en operatielampen aan. Al onze producten zijn te bestellen met bijbehorende reinigings- en desinfectiemiddelen. Bel bij vragen naar 030 – 60 36 324. We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Sting tandartsstoelen

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?