Tandartspraktijk inrichting

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Bent u op zoek naar een specialist in tandartspraktijk inrichting? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Dental International in Nieuwegein is het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we oog voor detail en kunnen we precies vertellen welke mogelijkheden het beste aansluiten op de specifieke situatie van uw praktijk.

Tandartspraktijk inrichting: van complete DSA behandelunits tot operatielampen

Bij Dental International kunt u terecht voor de aanschaf van operatielampen, tandarts- en behandelstoelen en instrumentenkasten, maar ook voor de door ons geproduceerde DSA behandelunits en behandelconcepten. Deze apparatuur wordt in verschillende varianten geproduceerd waaruit u met onze hulp een weloverwogen keuze maakt. Een voordeel van deze producten? Verbouwingen en leidingwerken zijn verleden tijd, omdat de apparatuur werkt met één stopcontact.

Onderhoud van uw tandheelkundige apparatuur

Wij leveren en monteren niet alleen uw volledige tandartspraktijk inrichting. Onze vakmensen onderwerpen uw tandheelkundige apparatuur aan grondig onderhoud, zodat u altijd kunt vertrouwen op uw installaties. Omdat wij u een bruikleen unit beschikbaar stellen, kunt u tijdens het onderhoud gewoon doorwerken.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw praktijk

Bent u benieuwd wat Dental International voor uw tandartspraktijk inrichting kan betekenen? Of wilt u meer weten over het uitgebreide aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen u binnenkort verder te mogen helpen.


Tandartsstoel: comfortabel, ergonomisch en onderhoudsvrij

De stoelen van Dental International zijn zowel technisch als esthetisch perfect. Ze kenmerken zich ten opzichte van andere stoelen doordat ze comfortabel, ergonomisch en onderhoudsvrij zijn.

Offerte aanvragen Showroom bezoeken

Tandarts stoelen op maat: kies de juiste stoel voor u

Werkt u in een statische houding of meer dynamisch? Zit u in een hoge zitpositie of juist erg laag? Het zijn slechts enkele factoren die bij de keuze voor de juiste tandartsstoel een rol spelen. Met een goede stoel wordt de juiste zithouding gestimuleerd en kunt u zorgeloos langdurige behandelingen uitvoeren. De zitting verdeelt uw lichaamsgewicht automatisch, waardoor een evenwichtige zithouding wordt bereikt.

Om een keuze te maken voor de perfecte tandartsstoel, brengt u een bezoek aan onze showroom in Nieuwegein.

Voor onze orthodontiepraktijk hebben wij iedere medewerker een stoel laten uitkiezen bij Dental International. Wij willen alleen de beste werkomstandigheden voor onze medewerkers en de juiste zithouding is in onze branche van groot belang!

Onderhoud tandartsstoelen

Het is belangrijk dat u vertrouwt op de apparatuur die u gebruikt in uw praktijk. Door uw apparaten regelmatig en goed te onderhouden, verhoogt u de levensduur en worden storingen voorkomen. Wij werken alleen met de beste, gecertificeerde technici met een hart voor tandheelkundige zorg. Door de juiste bijscholing zijn zij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van onze tandartsstoelen en andere producten.

Meer over technische ondersteuning

Verkoop in zowel binnen- als buitenland

Wist u dat de tandartsstoelen van Dental International zowel in binnen- als buitenland verkocht worden? Dit biedt een uitkomst als uw praktijk in een ander land is gelegen, maar u graag bij ons uw praktijkinrichting koopt. Voor meer informatie over tandartsstoelen of andere tandheelkundige apparatuur neemt u contact met ons op.

Een tandartsstoel van Dental International

Sinds 1991 zijn we actief in het aanbieden van apparatuur die onmisbaar is voor onder meer tandartsen en kaakchirurgen. De stoelen zijn van uitstekende kwaliteit, die in iedere praktijk van toegevoegde waarde zijn. Zo beschikken de tandarts stoelen over diverse functies, zoals het verstellen van de positie van de stoel.

Dankzij de specifieke kennis over tandarts stoelen maakt dat Dental International u van gedegen advies kan voorzien voor het maken van een weloverwogen keuze. Als leverancier voor tandheelkundige apparatuur weten we als geen ander welke stoel het beste past binnen uw praktijkruimte. Daarnaast zijn alle tandartsstoelen goed te combineren met onze behandelstoelen, zodat uw praktijk volledig naar wens is ingericht.

De tandartsstoelen worden aangesloten met de hulp van slechts een stopcontact. Wij streven ernaar dat uw praktijkinrichting volledig is gepersonaliseerd. Ons doel is om de apparatuur te leveren zonder dat een verbouwing van uw ruimte nodig is.

Bij ons draaien er momenteel twee complete behandelkamers met de volledige praktijkinrichtingen en iedereen is hier enthousiast over. De service van Dental International is altijd boven verwachting! De DSA producten zijn een echte aanrader.
Offerte aanvragen Showroom bezoeken

Uw volledige praktijkinrichting

Naast dat u bij ons terechtkunt voor tandartsstoelen, bieden wij u een volledige praktijkinrichting. Van ontwerp tot productie en van advies tot ondersteuning: u vindt het allemaal onder n dak.

Advies voor de juiste tandartsstoel

Op deze website staat het complete assortiment tandartsstoelen. Voor persoonlijk advies over de ideale tandartsstoel kunt u ze komen uitproberen in de showroom of u kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 030 603 6324 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Velden met * zijn verplicht

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken