Tandartspraktijk inrichting

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Sinds 1991 hebben we bij Dental International uit Nieuwegein ervaring met tandartspraktijk inrichtingen. Dankzij deze ervaring hebben we oog voor detail en kunnen we precies vertellen welke mogelijkheden het beste aansluiten op de specifieke situatie van uw praktijk. Wij onderscheiden ons van de concurrent doordat we een verbouwing of het omleggen van leidingwerk willen voorkomen. Dit lukt dankzij onze behandelunits die worden geïnstalleerd met behulp van slechts één stekker en een stopcontact.

Wij produceren alle behandelunits zelf voor een tandartspraktijk inrichting. De units dragen de merknaam DSA en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De units worden in drie varianten geproduceerd waaruit u met onze hulp een verantwoorde keuze kunt maken. Een groot voordeel van onze service is dat wij u in een dag op kunnen leiden om u zelf de behandelapparatuur te laten onderhouden. Als vanzelfsprekend kunnen wij u dit ook uit handen nemen.

De benodigdheden voor een tandartspraktijk inrichting binnen Nederland worden door ons afgeleverd en gemonteerd. Wij hopen u binnenkort verder te mogen helpen.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken