Tandartspraktijk inrichting

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Bent u op zoek naar een specialist in tandartspraktijk inrichting? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Dental International in Nieuwegein is het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we oog voor detail en kunnen we precies vertellen welke mogelijkheden het beste aansluiten op de specifieke situatie van uw praktijk.

Tandartspraktijk inrichting: van complete DSA behandelunits tot operatielampen

Bij Dental International kunt u terecht voor de aanschaf van operatielampen, tandarts- en behandelstoelen en instrumentenkasten, maar ook voor de door ons geproduceerde DSA behandelunits en behandelconcepten. Deze apparatuur wordt in verschillende varianten geproduceerd waaruit u met onze hulp een weloverwogen keuze maakt. Een voordeel van deze producten? Verbouwingen en leidingwerken zijn verleden tijd, omdat de apparatuur werkt met één stopcontact.

Onderhoud van uw tandheelkundige apparatuur

Wij leveren en monteren niet alleen uw volledige tandartspraktijk inrichting. Onze vakmensen onderwerpen uw tandheelkundige apparatuur aan grondig onderhoud, zodat u altijd kunt vertrouwen op uw installaties. Omdat wij u een bruikleen unit beschikbaar stellen, kunt u tijdens het onderhoud gewoon doorwerken.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw praktijk

Bent u benieuwd wat Dental International voor uw tandartspraktijk inrichting kan betekenen? Of wilt u meer weten over het uitgebreide aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen u binnenkort verder te mogen helpen.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken