Tandartsstoel

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Als u op zoek bent naar een tandartsstoel, dan kiest u voor een stoel die van alle gemakken is voorzien. Daarom beschikt Dental International, gevestigd in Nieuwegein, over verschillende tandartsstoelen die perfect af te stemmen zijn op de specifieke situaties waarin de stoel gebruikt wordt. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw praktijk.

Kies voor een comfortabele, ergonomische en onderhoudsvrije tandartsstoel

De stoelen van Dental International zijn zowel technisch als esthetisch perfect. De tandartsstoelen kenmerken zich ten opzichte van andere stoelen doordat ze comfortabel, ergonomisch en onderhoudsvrij zijn. Een tandartsstoel is bij ons in meerdere kleuren verkrijgbaar. U kunt zelf de behandelposities van de stoel vooraf programmeren. De armleuningen zijn per stuk te verkrijgen en zijn afhankelijk van de soort leuning die u kiest, is deze ook in een later stadium te monteren. De behandelapparatuur is eenvoudig aan te sluiten waardoor u de stoel binnen twee uur in gebruik kunt nemen.

Verkoop in zowel binnen- als buitenland

Wist u dat de tandartsstoelen van Dental International zowel in binnen- als buitenland verkocht worden? Dit biedt een uitkomst als uw praktijk in een ander land is gelegen, maar u graag bij ons uw praktijkinrichting koopt. Voor meer informatie over tandartsstoelen of andere tandheelkundige apparatuur neemt u contact met ons op.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken