Tandartsstoel

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Een tandartsstoel hoort van diverse gemakken te zijn voorzien. Bij Dental International uit Nieuwegein beschikken we over verschillende tandartsstoelen die perfect zijn op te stemmen op de specifieke situatie waarin de stoel gebruikt moet gaan worden. Wij vinden het belangrijk om samen met u de mogelijkheden door te nemen. De stoelen zijn zowel technisch als esthetisch perfect. Daarnaast kenmerken ze zich ten opzichte van andere stoelen doordat ze comfortabel, ergonomisch en onderhoudsvrij zijn.

Een tandartsstoel kunt u bij ons in meerdere kleuren verkrijgen. U kunt zelf de behandel-posities van de stoel vooraf te programmeren. De armleuningen kunt u per stuk verkrijgen en afhankelijk van de soort leuning die u kiest, is deze ook in een later stadium te monteren. De behandelapparatuur is eenvoudig aan te sluiten waardoor u de stoel binnen twee uur in gebruik kunt nemen.

Een tandartsstoel van Dental International wordt in het binnen- en buitenland verkocht. Op deze website kunt u lezen aan welke producten wij u nog meer kunnen helpen.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken