Tandartsstoel

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Comfortabel, ergonomisch en onderhoudsvrij. De juiste keuze van een tandartsstoel of kruk is bepalend voor een goede werkhouding. Kies er daarom een die van alle gemakken is voorzien. Wij beschikken over verschillende stoelen die perfect af te stemmen zijn op de specifieke situaties waarin u hem gebruikt. Kom langs in onze showroom in Nieuwegein om ons aanbod te zien, voelen en uitproberen: zo bent u verzekerd van de stoel die het beste bij u past. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw praktijk.

Een tandartsstoel van Dental International:

 • Verkrijgbaar in vier soorten: EGG, Pluto, Sting en BQE stoelen
 • Keuze uit 26 kleuren
 • Comfortabel, ergonomisch en onderhoudsvrij
 • Verkoop in binnen- en buitenland
 • Optimale ondersteuning bij uw zithouding
 • Onderhoudsvrij door de naadloze bekleding

Wilt u ook wat comfortabeler zitten tijdens uw werk als tandarts? De tandartsstoelen van Dental International zijn van hoge kwaliteit en zijn speciaal ontworpen voor tandartsen en kaakchirurgen. Onze tandartsstoelen geven maximale ondersteuning en kunnen makkelijk versteld worden. Zo heeft u de hele dag maximaal comfort en de juiste zithouding.

  IIS 10.0 Detailed Error - 404.0 - Not Found

  HTTP Error 404.0 - Not Found

  The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

  Most likely causes:

  • The directory or file specified does not exist on the Web server.
  • The URL contains a typographical error.
  • A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.

  Things you can try:

  • Create the content on the Web server.
  • Review the browser URL.
  • Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.

  Detailed Error Information:

  Module   IIS Web Core
  Notification   MapRequestHandler
  Handler   ASPClassic
  Error Code   0x80070002
  Requested URL   http://server01.skl1142601.interip.nl:80/campagnes/CampagneD/dental-nl/dynamic/tandarts-stoelen.asp
  Physical Path   D:\data\wwwroot\server01.skl1142601.interip.nl\website1\campagnes\CampagneD\dental-nl\dynamic\tandarts-stoelen.asp
  Logon Method   Anonymous
  Logon User   Anonymous

  More Information:

  This error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.

  View more information »


  Tandartsstoel: comfortabel, ergonomisch en onderhoudsvrij

  De stoelen van Dental International zijn zowel technisch als esthetisch perfect. Ze kenmerken zich ten opzichte van andere stoelen doordat ze comfortabel, ergonomisch en onderhoudsvrij zijn.

  • Tandartsstoel verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Zelf uw behandelposities programmeren
  • Stoel in hoogte verstelbaar
  • Dichte bedieningshendels zijn gemakkelijk schoon te houden
  • Armleuningen zijn per stuk te verkrijgen
  • Rug- en armleuningen ook in later stadium te monteren
  • Behandelapparatuur is eenvoudig aan te sluiten
  • Binnen twee uur in gebruik te nemen
  Offerte aanvragen Showroom bezoeken

  Tandarts stoelen op maat: kies de juiste stoel voor u

  Werkt u in een statische houding of meer dynamisch? Zit u in een hoge zitpositie of juist erg laag? Het zijn slechts enkele factoren die bij de keuze voor de juiste tandartsstoel een rol spelen. Met een goede stoel wordt de juiste zithouding gestimuleerd en kunt u zorgeloos langdurige behandelingen uitvoeren. De zitting verdeelt uw lichaamsgewicht automatisch, waardoor een evenwichtige zithouding wordt bereikt.

  Om een keuze te maken voor de perfecte tandartsstoel, brengt u een bezoek aan onze showroom in Nieuwegein.

  ‘Voor onze orthodontiepraktijk hebben wij iedere medewerker een stoel laten uitkiezen bij Dental International. Wij willen alleen de beste werkomstandigheden voor onze medewerkers en de juiste zithouding is in onze branche van groot belang!’

  Onderhoud tandartsstoelen

  Het is belangrijk dat u vertrouwt op de apparatuur die u gebruikt in uw praktijk. Door uw apparaten regelmatig en goed te onderhouden, verhoogt u de levensduur en worden storingen voorkomen. Wij werken alleen met de beste, gecertificeerde technici met een hart voor tandheelkundige zorg. Door de juiste bijscholing zijn zij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van onze tandartsstoelen en andere producten.

  Meer over technische ondersteuning

  Verkoop in zowel binnen- als buitenland

  Wist u dat de tandartsstoelen van Dental International zowel in binnen- als buitenland verkocht worden? Dit biedt een uitkomst als uw praktijk in een ander land is gelegen, maar u graag bij ons uw praktijkinrichting koopt. Voor meer informatie over tandartsstoelen of andere tandheelkundige apparatuur neemt u contact met ons op.

  Een tandartsstoel van Dental International

  Sinds 1991 zijn we actief in het aanbieden van apparatuur die onmisbaar is voor onder meer tandartsen en kaakchirurgen. De stoelen zijn van uitstekende kwaliteit, die in iedere praktijk van toegevoegde waarde zijn. Zo beschikken de tandarts stoelen over diverse functies, zoals het verstellen van de positie van de stoel.

  Dankzij de specifieke kennis over tandarts stoelen maakt dat Dental International u van gedegen advies kan voorzien voor het maken van een weloverwogen keuze. Als leverancier voor tandheelkundige apparatuur weten we als geen ander welke stoel het beste past binnen uw praktijkruimte. Daarnaast zijn alle tandartsstoelen goed te combineren met onze behandelstoelen, zodat uw praktijk volledig naar wens is ingericht.

  De tandartsstoelen worden aangesloten met de hulp van slechts een stopcontact. Wij streven ernaar dat uw praktijkinrichting volledig is gepersonaliseerd. Ons doel is om de apparatuur te leveren zonder dat een verbouwing van uw ruimte nodig is.

  ‘Bij ons draaien er momenteel twee complete behandelkamers met de volledige praktijkinrichtingen en iedereen is hier enthousiast over. De service van Dental International is altijd boven verwachting! De DSA producten zijn een echte aanrader.’
  Offerte aanvragen Showroom bezoeken

  Uw volledige praktijkinrichting

  Naast dat u bij ons terechtkunt voor tandartsstoelen, bieden wij u een volledige praktijkinrichting. Van ontwerp tot productie en van advies tot ondersteuning: u vindt het allemaal onder één dak.

  Advies voor de juiste tandartsstoel

  Op deze website staat het complete assortiment tandartsstoelen. Voor persoonlijk advies over de ideale tandartsstoel kunt u ze komen uitproberen in de showroom of u kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 030 603 6324 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

  Velden met * zijn verplicht

 1. Home
 2. Contact
 3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken