Tandartsunit

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Stel zelf uw tandartsunit samen afgestemd op uw wensen. Al sinds 1993 produceert Dental International in Nieuwegein onze zelfontworpen DSA behandelunits. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en daarom letten we op details en houden we de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Onze doelstelling heeft zich inmiddels bewezen in zowel binnen- als buitenland.

Een tandartsunit van Dental International:

 • Gebruiksklaar met één stekker in het stopcontact
 • Verkoop in binnen- en buitenland
 • Volledig aan te passen naar uw wensen
 • Optimale ondersteuning van uw werk als tandarts
 • Bekijken en uitproberen in onze showroom

Tandartsunit binnen mum van tijd geïnstalleerd

Wij onderscheiden ons van de concurrent door een totaalconcept aan te bieden waarbij geen onnodige verbouwing hoeft plaats te vinden in een praktijk. Onze behandelunits worden in verschillende varianten geproduceerd en bieden diverse mogelijkheden voor tandartsen en kaakchirurgen. Hierdoor kiest u altijd voor een tandartsunit die bij uw wensen aansluit.

  IIS 10.0 Detailed Error - 404.0 - Not Found

  HTTP Error 404.0 - Not Found

  The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

  Most likely causes:

  • The directory or file specified does not exist on the Web server.
  • The URL contains a typographical error.
  • A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.

  Things you can try:

  • Create the content on the Web server.
  • Review the browser URL.
  • Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.

  Detailed Error Information:

  Module   IIS Web Core
  Notification   MapRequestHandler
  Handler   ASPClassic
  Error Code   0x80070002
  Requested URL   http://server01.skl1142601.interip.nl:80/campagnes/CampagneD/dental-nl/dynamic/tandartsunit.asp
  Physical Path   D:\data\wwwroot\server01.skl1142601.interip.nl\website1\campagnes\CampagneD\dental-nl\dynamic\tandartsunit.asp
  Logon Method   Anonymous
  Logon User   Anonymous

  More Information:

  This error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.

  View more information »


  Onderscheidende en comfortabele tandartsunit

  Onze tandartsunits zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo vindt u altijd een passende behandelunit voor in uw praktijk. Onze DSA tandartsunits beschikken over een ingebouwde waterverzorging en een compressor. Combineer de units eenvoudig met een stoel, lamp, verrijdbare kast en een afzuiger voor het complete DSA behandelconcept op maat. Met onze verschillende DSA Producten kiest u zelf hoe u wilt werken.

  Ons onderscheidend vermogen is ons oog voor detail en onze secure werkwijze met uw wensen in ons achterhoofd.

  Offerte aanvragen Showroom bezoeken
  ‘Bij het starten van onze tandartspraktijk was ik bang dat ik het hele leidingwerk moest aanpassen. Gelukkig was dat niet het geval: met één stekker in het stopcontact werkt de DSA behandelunit al naar behoren.’

  Dental Stand Alone: één stopcontact is voldoende

  Al onze tandartsunits werken volgens het Dental Stand Alone concept: met slechts één stroompunt is uw behandelunit klaar voor gebruik. Wij maken het aanleggen van extra stroompunten overbodig. Dit vereenvoudigt het inrichten van uw praktijk, vergroot uw bedrijfszekerheid (zeker bij meerkamerpraktijken) en zorgt voor een aanzienlijke besparing in kosten.

  Jaarlijks onderhoud van uw behandelunit

  U wilt de continuïteit van de tandartsunit in uw tandartspraktijk waarborgen. En dat willen wij ook: wij willen dat u volledig kunt vertrouwen op onze apparatuur. Als u een tandartsunit bij Dental International aanschaft, kunnen wij u binnen één dag opleiden om zelf het onderhoud te verrichten. Laat u dit liever over aan de vakspecialist? Dan voeren onze medewerkers het graag voor u uit.

  Met regelmatig onderhoud voorkomen we storingen en verhogen we de levensduur. Het onderhoud voeren onze vakmensen op jaarbasis voor u uit. Met de beste bijscholingen zijn onze specialisten altijd de hoogte van de nieuwste technieken.

  Tijdens het onderhoud maakt u gebruik van een leenunit, zodat u gewoon kunt doorwerken.

  Verkoop in binnen- en buitenland

  Wij verkopen onze tandartsunits in Nederland en in het buitenland. Dit is de ideale oplossing voor tandartspraktijken in het buitenland die willen werken met onze DSA producten. Voor meer informatie over tandartsunits of andere tandheelkundige apparatuur neemt u contact met ons op.

  Contact opnemen
  ‘Wij maken al een aantal jaar gebruik van de tandartsunits van Dental International en het werk super! Ieder jaar een onderhoudsbeurt voor de behandelunits en dan krijgen we gewoon een tijdelijke unit, goed geregeld!’

  Uw volledige praktijkinrichting

  Naast dat u bij ons terechtkunt voor een tandarts unit, bieden wij u een volledige praktijkinrichting. Van ontwerp tot productie en van advies tot ondersteuning: u vindt het allemaal onder één dak.

  Advies voor de juiste tandarts units

  Op deze website staat het complete assortiment units. Voor persoonlijk advies over de ideale tandartsunit voor uw praktijk kunt u ze komen uitproberen in de showroom of u kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 030 603 6324 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

  Velden met * zijn verplicht