Tandartsunit

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Het liefst stelt u een tandartsunit zelf samen, afgestemd op uw specifieke voorkeuren. Hiervoor bent u bij Dental International in Nieuwegein aan het juiste adres. Sinds 1993 produceren in eigen beheer onze zelf ontworpen DSA behandelunits. Wij vinden het belangrijk dat klanten door ons 100% tevreden worden gesteld daarom letten op details en houden we nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Onze doelstelling heeft zich inmiddels bewezen in zowel binnen- als buitenland.

Tandartsunit wordt binnen een mum van tijd geïnstalleerd

Onze tandartsunit kan worden geïnstalleerd door simpelweg slechts één stekker in het stopcontact te steken. Wij onderscheiden ons van de concurrent door een totaalconcept aan te bieden waarbij geen onnodige verbouwing hoeft plaats te vinden in een praktijk. Onze behandelunits worden in verschillende varianten geproduceerd en bieden diverse mogelijkheden voor tandartsen en kaakchirurgen. Hierdoor kiest u altijd voor een tandartsunit die bij uw wensen aansluit.

Verricht zelf onderhoud of laat het doen

Als u een tandartsunit bij Dental International aanschaft, kunnen wij u binnen één dag opleiden om zelf het onderhoud te verrichten. Laat u dit liever over aan de vakspecialist? Dan voeren onze medewerkers het graag voor u uit. Tijdens het onderhoud maakt u gebruik van een leen unit en kunt u gewoon doorwerken. Op deze website leest u alvast wat we zoal te bieden hebben. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken