Tandheelkundige praktijkinrichting

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Als u op zoek bent naar een volledige tandheelkundige praktijkinrichting, dan bekijkt u de mogelijkheden van Dental International in Nieuwegein. Sinds 1991 bouwen wij ervaring op in het aanbieden van uiteenlopende apparatuur, dat onder meer is geschikt is voor tandartsen en kaakchirurgen. Ten opzichte van de concurrentie lopen we voor, omdat wij in uw praktijk een volledig behandelsysteem integreren met slechts één stopcontact.

Kiest u ook voor een volledige tandheelkundige praktijkinrichting?

Doorgaans schakelt u bij het inrichten van uw praktijk meerdere partijen in. Dat is verleden tijd als u Dental International inschakelt. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw volledige tandheelkundige praktijkinrichting aan te schaffen. Denk hierbij aan DSA behandelconcepten, maar ook operatielampen, instrumentenkasten en tandartsstoelen. Bovendien zijn onze producten zodanig geproduceerd dat geen enkele verbouwing of leidingwerk nodig is. De apparatuur is binnen twee uur te installeren en zeer onderhoudsvriendelijk.

Ontvang deskundig advies voor uw praktijk

U investeert daadwerkelijk in de toekomst van uw praktijk als u kiest voor onze tandheelkundige praktijkinrichting. Hierbij voorzien wij u uiteraard van deskundig advies als u langskomt of contact met ons opneemt. Nog een voordeel van onze tandheelkundige apparatuur: onze vakmensen komen bij u langs om de installaties te plaatsen én te monteren.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken