Tandheelkundige praktijkinrichting

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Dental International uit Nieuwegein kan u uitstekend van dienst zijn wanneer u toe bent aan een volledige tandheelkundige praktijkinrichting. Sinds 1991 bouwen wij ervaring op in het aanbieden van uiteenlopende apparatuur dat onder meer is geschikt is voor tandartsen en kaakchirurgen. Wij onderscheiden ons van de concurrent omdat we een volledig behandelsysteem in uw praktijk kunnen integreren met behulp van slechts één stopcontact.

Met de aanschaf van onze tandheelkundige praktijkinrichting investeert u daadwerkelijk in de toekomst van uw praktijk. Het spreekt voor zich dat wij u optimaal kunnen adviseren over de juiste aankoop die is afgestemd op de specifieke situatie van de praktijk. Wij vinden het belangrijk om de units op dergelijke wijze in de praktijk aan te sluiten zodat geen enkele leiding verlegd hoeft te worden. De apparatuur is binnen twee uur te installeren en zeer onderhoudvriendelijk.

Het voordeel van kiezen voor Dental bij een tandheelkundige praktijkinrichting is dat wij de apparatuur binnen Nederland zowel plaatsen als monteren. Wij streven er naar om voor iedere klant opnieuw onze diensten te mogen bewijzen.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken