Zweepunit

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Een zweepunit van Dental International is een onmisbaar instrument waarbij ergonomie de boventoon voert voor iedere tandarts of kaakchirurg. Dankzij de slimme draaimechaniek ligt een instrument in iedere positie als gegoten in uw hand. Een hinderlijke trek aan de slang behoort met deze unit tot de verleden tijd. Het voordeel is dat de instrumenten stevig gefixeerd zijn en niet kunnen vallen door de statische functie van de constructie.

Kies voor een zweepunit, kies voor 100% kwaliteit

Met de aanschaf van de zweepunit van Dental International kiest u voor 100% kwaliteit. Ieder behandelconcept van DSA wordt door ons geïnstalleerd dankzij slechts één stekker die in het stopcontact wordt gestopt. Hierdoor is een verbouwing overbodig. Daarnaast nemen wij een jaar na de installatie contact met u op voor het jaarlijks onderhoud. Zo bent u altijd gegarandeerd van de continuïteit van de zweepunit. Op het moment van onderhoud stellen wij een bruikleen unit beschikbaar, zodat u geen inkomsten hoeft mis te lopen.

Volledig afgestemd op uw voorkeuren

De zweepunit is volledig af te stemmen op uw specifieke voorkeuren. Op de website hebben wij voor u uiteengezet wat onze diensten precies inhouden. Voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw praktijk neemt u contact met ons op.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken