Zweepunit

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Een zweepunit is een onmisbaar instrument waarbij ergonomie de boventoon voert voor iedere tandarts of kaakchirurg. Dankzij de slimme draaimechaniek ligt een instrument in iedere positie als gegoten in uw hand. Een hinderlijke trek aan de slang behoort met deze unit tot de verleden tijd. Het voordeel is dat de instrumenten stevig gefixeerd zijn en niet kunnen vallen door de statische functie van de constructie. Wij produceren onze behandelunits sinds 1993 in eigen beheer onder de merknaam DSA.

Met de aanschaf van onze zweepunit kiest u voor honderd procent kwaliteit. Een jaar na installatie van onze units nemen wij contact met u op voor het jaarlijks onderhoud. Op het moment van onderhoud stellen wij een bruikleen unit beschikbaar zodat u geen inkomsten hoeft mis te lopen. Ieder behandelconcept van DSA wordt door ons geïnstalleerd dankzij slechts één stekker die in het stopcontact wordt gestopt.

De zweepunit is volledig af te stemmen op uw specifieke voorkeuren. Op deze website hebben wij voor u uiteengezet wat onze diensten precies inhouden.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken